mandag, september 05, 2005

Søndagstur uten hjulkapsler


Mens eieren av en sølvgrå Toyota camry spiste lunsj sammen med venner pa Suncoast Casino så frekke tyver sitt snitt til a stikke av med fire godt brukte hjulkapsler. "Skandalløst", sa eieren Hans Erik Weiby, da han lørdag ettermiddag oppdaget de fire sorte hullene som var igjen av hjulkapslene. Ingen vitner meldte seg, og kun fremtiden vil vise hvilke hemmeligheter overvakningskameraene sitter på.

Hendelsen førte til at søndagskjøreturen til vakre Midlands Meander måtte foretas uten hjulkapsler. "Jeg tenkte ikke pa det etterhvert", forklarer Weiby, "og turen gikk overraskende bra". Sammen med psykologene Silje, Lene og Line utforsket han fossefall, spiste lunsj, fikk med seg kunst, kultur, kaffe og alt som hører hjemme på en sondagstur.

Midlands Meander er som skapt for slike turer med sin særgne english country-side-aktige natur, og det er utallige høydare underveis, en av de aller største er selvsagt det flotte fossefallet i hjertet av Howick Falls. Ellers er baade gjerdet som ble bygget etter en krig i 1887 og en mur som minner stedet der Mandela i sin tid ble tatt til fange absolutt verdt å få med seg. "Hva, er det malaria her?", "eg e fornøyd sa lenge er har fatt kjøpt noge" og "insane" er bare noen av mange kommentarer som fallt under turen.

På kafeen St.Tropez etter bilturen var alle enige om at det hadde vaert en flott tur.

Ellers oppfordres alle til å bruke sin stemme, og velge partiet som har større visjoner enn billigere bensinpriser. Spesielt naa som det er bevist at bensinen ikke er dyr allikevel. Jamfør artikkel i dagens Dagbladet: hvis prisutvuiklingen skulle fulgt lønnsutviklingen burde prisen ligget på 11 kroner og 30 øre, ifølge regnestykkene til SSB. Til den prisen ville du fått like mange liter bensin for månedslønna di i 2005 som i 1998. Ingen økning i kjøpekraften å bensin, men heller ingen prisøkning. http://www.dagbladet.no/dinside/2005/09/05/442424.html