torsdag, august 18, 2005

Smash and run


Paa tirsdag ble vi vitne til en smash and run (Visstnok veldig vanlig i Durban for tiden). Vi var i min bil paa vei til kino da vi paa rodt lys ble staanede og se paa en mann som gikk blant bilene (ikke saa uvanlig her). Plutselig knuser han ruta paa bilen paa siden av oss og stikker avgaarde med veska til dama som satt alene i bilen. Det hele skjedde paa kun faa sekunder. Vi saa ham forsvinne ned grofta og inn i buskaset.
Vi fikk ble letter skremte og kjorte av gaarde paa rodt lys, i sikkerhet paa kjopesenteret. Tanken om at den stakkars dama kanskje trengte hjelp kom forst da vi hadde kjort fra stedet.

En blir litt kynisk naar slikt skjer. Haaper at folk hadde reagert anderledes dersom det var meg som ble robba, og kanskje kom bort og ville hjelpe. Men samtidig...her virker det som en aldri vet hvem en kan stole paa. I alle fall ikke i et morkt kryss ved avkjorselen til det storste kjopesenteret i Durban. Naa vet jeg at det skjer. Det er foerste gang jeg er vitne til en slik hendelse. Stopping paa rodt lys blir aldri det samme igjen.

2 Comments:

At august 21, 2005, Anonymous Anonym said...

RSS is for Geeks, Not Real People
Hard to believe when you're a techie that reads a LOT of blogs, but apparently it's so.
Hey there, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a how to pray blog. It pretty much covers how to pray related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

 
At august 21, 2005, Anonymous Anonym said...

This is a fantastic blog. Keep it up.
I'm sure you'd be interested in cartoon animals
Much info about cartoon animals

 

Legg inn en kommentar

<< Home