onsdag, august 30, 2006

Planer søndag 10. desember?

Da er linjene åpnet, og tiden er inne for å melde seg.
Sett av to timer til en meningsfull søndagstur denne 2. søndag i advent.
Vi trenger bøssebærere i alle bydeler, i alle kommuner.
Med to timers innsats denne dagen er du med på å samle inn 65 millioner kroner til de som trenger det mest. Pengene Aksjon Håp får inn går via norske misjonsorganisasjoner direkte til humanitære bistandsprosjekter i forskjellige utviklingsland.

For å oppmuntre meg som fylkesleder, og for å hjelpe andre, meld deg på nå som bøssebærer. Så kan jeg melde fra til bydelsledere om at bøssebærere allerede står i kø.

Meld deg på her:http://www.aksjon-hap.no/bosse.php

3 Comments:

At september 12, 2006, Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin said...

e man unnskyldt hvis man har bursdag?

 
At september 12, 2006, Blogger kire snah said...

Hvis du skal feire bursdagen din akkurat klokken 14.00. Ellers syntes jeg det ville vært en flott bursdag å være med å gi håp til tusener av mennesker som lever i nød i utviklingsland, langt fra vår tildels enkle hverdag (eller bursdag). Ved å sette av ca halvannen time denne søndagen (bursdagen) er du nemlig med på å samle inn 65 millioner kroner som vil bli fordelt til håpefulle mennesker i Sør. Ellers kan du være med å finne på noe på Lørdagen før (9. deember). Planlegger nemlig et stunt da. I byen, midt i julehandelen. Da har du vel ikke bursdag? Er'u med?

 
At september 12, 2006, Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin said...

he-he vi får sjå da vettu..E midt oppi en teateroppsetning og sjøh så veit itj om æ får feira dagen heller.. Vi får sjå..!men alltid med på bøll og stunt

 

Legg inn en kommentar

<< Home