mandag, oktober 30, 2006

Flotte konserter - fulle hus

Lisa Børud trakk stapp fullt hus i Kristiansands første Aksjon Håp konsert i går, søndag kl 14.00. Klokken 18.00 samme dag var Rypdal og Sødal, Christian Ingebrigtsen, Jan Groth, Dreampilots, Tini Flaat, etc. Alle presenterte de HÅP på en flott måte. Vi fikk over 50 bøssebærere, en good kollekt og et bra overskudd som faktiskt fører til at flere kan få tak i rent vann i Laos, hivsmittede i Swaziland kan få hjelp, voldtatte kvinner i DR Congo kan få trøst, mennesker i Bolivia kan starte sin egen lille bedrift.
Mange mennesker fikk høre nydelig sang og musikk, se litt av nøden, og samtidig håpet i verden, og har sammen med mange av oss nektet å lukke øynene for det som skjer rundt oss. Takk til alle som hjalp til "backstage" og med lys og lyd, kjøring, henting, rigging, sang, musikk.

5 Comments:

At november 02, 2006, Blogger anette said...

KUN en ting å si Hansi: FANTASTISK! Lenge leve HÅPET!!
-din kollega i nord-

 
At november 04, 2006, Blogger Klara Jensen said...

Bra å sjå at det finst håp rundt omkring. Tar ein et nærmare innblikk i konfliktane i verden kan ein nemlig fort få motsatt følelse! Syns forresten vennene dine generelt e dårlige te å kommentera bloggen din... :)

 
At november 06, 2006, Blogger kire snah said...

Takk for at iallefall DU kommenterer. Og ja, det finnes håp rundt omkring. Har selv sett det. Og når publikum på konsert i Vennesla gir 31.000 kroner i kollekt, så hjelper det også på håpet!

 
At november 08, 2006, Blogger kire snah said...

Det er slike virkninger jeg håpte Aksjon Håp skulle ha!! Så kan vi vel samtidig oppfordre alle andre som skal skifte dekk til å gi det det ville kostet å la verkstedet gjøre det til aksjon håp? samt oppfordre alle bibel- og cellergrupper til å gå med bøsser!!! Flott innlegg Yngve!

 
At november 09, 2006, Blogger Ingrid said...

så mye bra asså!Stå på, du er flink!!
Ingrid-kollega i Oslo:)

 

Legg inn en kommentar

<< Home