torsdag, oktober 19, 2006

Årets store hendelse i Kristiansand - 29. oktober

Aksjon Håp konserten 2006 kommer endelig til Kristiansand. DreamPilots, Christian Ingebretsen, Jan Groth, Tini Flaat, Torstein Sødal, Inger Lise Rypdal, og Lisa Børud, samt Jubilo og RABAkoret. Dagfinn Høybråten blir med og holder apell, samt at Jan Gossner leder det hele. Jeg blir med å sprer litt budskap om Håp, og en viss aksjon.

Søndag 29. oktober braker de løs i Kristiansand Frikirke. Klokken 14.00 for de som vil høre Lisa Børud og klokken 18.00 for resten. Billetter er 150 kroner, og da går overskuddet til rent vann i Laos, HIV og Aids-syke i Swaziland, voldtatte kvinner i Kongo og familier i Bolivia som trenger små lån for å komme igang (klikk på prosjektene og se video).

Stillig ledig:


Jeg trenger litt hjelp i forbindelse med denne konserten:

1. Kunne du tenke deg å være med i Aksjon Håp Crew denne dagen?
Selge billetter i døra, smile et varmt velkommen, samle inn kollekt ved utgangsdørene og få folk til å være med som bøssebærere den 10. desember??

2. Trenger også noen artistverter som kan være med å hente noen av artistene på Kjevik, og frakte dem ut igjen. Samt noen til å passe på at de får i seg litt vann noe frukt etc backstage. Du får møte kjendisene!!!

Gode venner: Dette er deres mulighet.
Gi beskjed til meg snarest. Jeg trenger omlag 8 villige sjeler.

Posted by Picasa

5 Comments:

At oktober 19, 2006, Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin said...

Aksjon Håp, ka e det??
TULLA!!!Du,det kan godt hend at æ kan hjølp te! Høres artig ut å vær artistvert!!! mohaha..Men sei mæ e det november, æ hadd liksom fått førr mæ at det va oktober?

 
At oktober 19, 2006, Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin said...

din tøysekopp det e jo oktober.. da kan æ nok itj. Lykke te med jakta..

 
At oktober 19, 2006, Blogger kire snah said...

Søndag 29. oktober var det ja. Skrev feil, men har rettet det nå. En person har allerede meldt seg som medhjelper!! Det er bare syv plasser igjen.

 
At oktober 25, 2006, Anonymous Anonym said...

Masselykketilogvissjeghaddeværtikristiansandogikkeioslosåskullejegværtmedsomartistvert!Detteblirsåbraogjeggledermegtilåhøreomdetpåbloggendinnesteuke.

Jupp.

 
At oktober 30, 2006, Blogger Ingrid said...

Hei!Takk for sist, hyggelig å se alle sammen igjen!Hvordan var konsertene? Ingrid

 

Legg inn en kommentar

<< Home