torsdag, februar 09, 2006

Siste nytt fra Sørlandets hovedstad

Nå som jeg er tilbake i journalistyrket ser jeg nyheter overalt. Derfor har jeg besluttet å publisere noen av de største sakene jeg har kommet over de siste dagene bare ved å se ut av vinduene i huset, eller ved å gå til byen. Disse nyhetene kan sees på som en reaksjon mot alle de siste dagers skumle og store nyheter ellers i samfunnet. En reaksjon på flaggbrenning, Muhammedtegninger, drapstrusler, ambassadeknusing og så videre.

Kong Vinter er stadig på plass i Kristiansand
Snøen ligger som et hvitt teppe over byen, og selv om mildvær har truet den, blir den heldigvis liggende.

Snøen var her om dagen så tung at et gjerde langs Egsveien holdt på å bli ødelagt. Heldigvis kom gjerdefikserne og fikk avverget krisen.


En nabo låste i dag tidlig alle sine nøkler inne i bilen som hadde motoren i gang. Politiet kom raskt til stedet og fikk kontroll over situasjonen.
Våren er på vei.
Et synlig tegn på et våren er like om hjørnet ble sett i Otra her om dagen da et isflak, sannsynligvis fra Vennesla, kom drivende med den svake strømmen i elva.


Men, snøen kom tilbake sent i går kveld og la seg på alle tenkelige steder. Her i ballnettet ved Tordenskjoldsgate skole, ut mot Fritz Jensens gate.

Nye idoler: Håvard og Karianne blir av mange betegnet som de to neste idolene fra Sørlandet. De banket alle i Singstar-konkuransen på søndag kveld da de for full hals sang slagere som "Forelska i Lærer'n", "Lenge leve livet" og "Nå skal vi skilles Johanne".