tirsdag, januar 17, 2006

From Jerusalem with love

Turen har gaatt glatt hittil. Soldatene passer paa oss overalt, og alle er hyggelige her. Jeg har spist masse jaffa appelsiner. For aa protestere mot boikotten har jeg valgt aa gaa rundt med to jaffaklistermerker paa jakka mi. Tror det har stor symbolverdi. Til tross for at det er midtvinters her nede har det vaert perioder av dagen jeg ikke har hatt paa annet enn t-skjorte...og bukse da.
Det er utrolig aa gaa rundt paa steder der mesteren selv vandret rundt for omtrent 2006 aar siden.
Mange av ruinene her er ganske ruinerte for aa si det mildt, noe tor gunnar mente han kunne klage inn for klagemuren.

Tror ikke boikottaksjonen til Halvorsen har naadd israelerne i saerlig stor grad. for vi virker ikke upopulaere, og vi hadde ingen problemer med aa komme gjennom immigrasjon og toll da vi ankom landet. Naar vi forteller at vi er paa en anti-boikottreise blir folk veldig glade og danser ringdans og roper Shalom shalom tillykke kjaere venner, akkurat som i "...like til betlehem". Saa jeg tror aksjonen er vellykket.

1 Comments:

At januar 19, 2006, Blogger Tore Langhelle said...

har de saanne boege fra jesus liv der nere som me hadde naar me va smaa? saanne me halvstore skrift, og masse bilde. de hadde de ihvertfall i etiopia. huske spesielt den me sakkeus. men kem va naa han som satt i et tre naar jesus holdt preken? va det sakkeus, eller va det sakkeus som va lam?

 

Legg inn en kommentar

<< Home