fredag, desember 02, 2005

1.desember paa etterskudd

Da er det kun 23 dager igjen i til jul. Og her i julekalendersekretariatet kan vi ikke annet aa beklage paa det aller sterkeste at 1. luke i kalenderen paa grunn av tekniske og praktiske grunner ikke ble aapnet den 1. desember. Men...endelig. Naa er vi i gang med nedtellingen.
Bak 1. desember-luken skjuler det seg et av de stoerste kristne banda i historien. Nemlig Delerious. De var invitert til aa aapne foerste luke. De aapnet den med brask og bram. Med en fem timers konsert i Durban Christian Centre. (naa var det ogsaa andre grupper som hjalp til med aa fylle timene paa det som var et ledd i World Aids Day Campaign her i Durban). Flott konsert, med mye bra musikk, mye lyd, sang og dans. Julestemning kan man jo kalle det fordi alle deltakerne sang om Jesus. Han som vi feirer!



Fullt saa mye julestemning var det ikke tidligere paa dagen da Bjorn Atle og jeg besokte den kunstige surfeboelga paa Gateway Theatre of Shopping. Men det var goy. Slukte en hel del vann, og kjenner det (saa vidt) i ryggen i dag.


Her er den glade konsertgjengen!