torsdag, mars 29, 2007

Oss to i Oslo

Våren er kommet til Oslo. Og tempraturen stiger stadig. Fantastisk å bruke en lørdag på å sitte og spise bakervarer og drikke kaffe i en park, og henge på Aker Brygge...


12 Comments:

At mars 29, 2007, Blogger Kristin-Bistin-Bo-Bistin said...

DÅkk e mæ et fint par!Og takk for sist
GLAD påsk!

 
At mars 29, 2007, Anonymous Anonym said...

Så koseleg dokke har det i hovedstaden då.... Men det er ikkje så verst her på Sandane heller. Her skin sola og krokusane blomstrar.Snart sprett bjørka og vi søv middag i hagen.På fjellet er det masse snø og appelsinene er søte.Snart er det påske og fam skal møtast. I tillegg får vi helga etter påske eit svært så spennande besøk.
Helsing N K D L N.

 
At april 03, 2007, Anonymous Anonym said...

Hans Erik du er god som gull! Aldri noko tøys og tull!(utdrag frå diktsamlinga SUT og GAMAN) Takk for sist -det var koselig:) Helsing dottera til NKDLN.

 
At april 09, 2007, Anonymous Anonym said...

Hei Solfrid og kristin,
Ang. spørsmål av 23-02-07: møtet med "svigermor" gikk meget bra. Og jeg gleder meg til nytt møte frstkmnde helg :-)

Hilsen n.k.d.l.n.

 
At april 12, 2007, Anonymous Anonym said...

Vittig....fant siden din fra Silje Remes side...og ser at du er kjæreste med Cecilie..fra Sandane...Vittig..hadde glemt henne helt...tror du har fått deg en bra jente der.

hilsen
Per olav ( www.i-eye.no)

 
At april 13, 2007, Anonymous Anonym said...

Så mosomt Per Olav!!! Det er sjukt lenge siden sist.. Hører du har butikk i Bergen, kor i byen ligger den da? Ja, Hans Erik er skikkelig heldig :)

 
At april 13, 2007, Anonymous Anonym said...

Heisan du...

Har butikk (weekendshop Fredag/lørdag) i Skostredet - Svada. Ellers så jobber jeg for et reklamebyrå i Østre Skostredet ( like ved butikken) og 2 dager i uken i Bergenskirken sammen med Øystein Gjerme. Er nygift, og alt det der.....Enok var en av forloverene - vi snakket om deg i dag. Vittig... Du må love å finne meg når du kommer til Bergen da. .... Hadde vært kjekt å se deg igjen.

Hilsen Peren

 
At april 13, 2007, Blogger Andreas Gravdal said...

Hva gjør du på?

 
At april 13, 2007, Anonymous Anonym said...

Hvorfor står det Andreas Gravdal når det er jeg som har skrevet innlegget?

 
At april 16, 2007, Blogger kire snah said...

og hvorfor er plutselig min blogg blitt et diskusjonsforum mellom Per Olav og Cecilie??? Neida, det er bare hyggelig. Bare fortsett slik. Det er gøy med nye innlegg på kommentarene. Cecilie er sykepleiser. Barnesykepleier-spesialist. Hun er skikkelig flink. Vi kommer til Bergen en gang om ikke så alt for lenge til. Vi har nemlig snakket om det!

 
At april 18, 2007, Anonymous Anonym said...

Ja, Per Olav.. Skal spore opp butikken din når vi kjem til Bergen. Hadde vore veldig kjekt å sjå deg også :) ellers ser eg at Hans har oppdatert deg på livet mitt!

 
At april 29, 2007, Anonymous Anonym said...

Ventar på nye bilder på denne bloggen. Synest det er så kjekt å sjå kva veir det er i Oslo...om det går ann å sitte ute å drikke kaffi o.s.v.
Ang. Cecilie og Hans-Erik sine planer om tur til Bergen, så er det noko eg veit svært mykje om. Så snakk med meg.
Helsing N.K.D.L.N

 

Legg inn en kommentar

<< Home